Ribiška družina Sotla

Ribiška družina Sotla - Obvestila

NOVO!!!

Obveščamo vas, da odpiramo ribolovne revirje z dnem 24.04.2020. Nakup ribolovnih dovolilnic je možen preko spletnega portala RIBIŠKE KARTE, izjemoma pa na ostalih prodajnih mestih po predhodni najavi. Druženje ribičev na ribolovnih revirjih je strogo prepovedano, skupaj so lahko le ožji družinski člani. Neupoštevanje varnstnih ukrepov bo sankcionirano z odvzemom ribolovne dovolilnice. Hvala za razumevanje.

Dober ulov in obilico prijetnih trenutkov vam želi RD Sotla.


 Spoštovani ribiči, dragi gostje in dnevničarji. Pred nami je nova ribolovna sezona, zato vas vabimo, da se nam pridružite v aktivnem preživljanju prostega časa v naravi. Pridite in doživite čudovite občutke na naših ribnikih v Rogaški Slatini, Vonarju in Šmarju pri Jelšah, kakor tudi na ribolovnih rekah Sotla, Bistrica in Mestinjščica. Podrobnejše informacije dobite tudi pri upravljalcih ribnikov v ribiški družini, kontaktne številke najdete v rubriki prodajna mesta.


Pozdravljeni Ribiči, sporočamo vam, da ribiška družina Sotla omogoča tudi spletni nakup ribolovnih dovolilnic. Nakup dovolilnic lahko opravite na spletnem mestu http://www.ribiskekarte.si/rd-sotla.

Dober prijem vam želi Ribiška družina Sotla ter ekipa Ribiskekarte.si