Ribiška družina Sotla

Ribnik Rogaška Slatina

Ribnik v Rogaški Slatini je malce bolj odmaknjen od glavnih prometnic, zato pa nam nudi čudovito sprostitev in obilico užitkov v pristnem naravnem okolju. Do njega pridemo tako, da na vrhu Tekačevega, če se pripeljemo iz centra mesta, zavijemo z glavne ceste desno, takoj za gostiščem Pri treh ribnikih (tu lahko kupimo tudi ribolovno dovolilnico) in prehodom čez železniško progo. Vožnjo nadaljujemo kakšnih sto metrov, nakar pri lesenem smerokazu, ki označje ribnik, zavijemo levo navzdol na makedamsko cesto. Prevozimo še nekaj sto metrov in že smo na cilju. Avtomobil pustimo ob rubu spodnjega ribnika.

Ribolovne dovolilnice lahko kupite ob poti na ribnik pri gostišču Pri treh ribnikih, v centru mesta v ribiški trgovini Klen ali na samem ribniku, pri skrbniku. Prav tako lahko ribolovno dovololnico kupite na vseh prodajnih mestih, ki so objavljena na naši spletni strani. Ribolov je dovoljen vse dni v tednu.

Na spodnjem ribniku je odprt režim ujemi spusti (C&R), ribolovna dovolilnica stane 6€. Lovi se z eno palico, trnek pa mora biti brez zalusti.

Vabljeni in dober prijem.

Nekaj utrinkov...

Senca sredi vod...
Zgornji ribnik
Spodnji ribnik
Zgornji ribnik
Zgornji ribnik
Zgornji ribnik
Zgornji ribnik
Spodnji ribnik
Lokvanj
Spodnji ribnik
 
 
Powered by Phoca Gallery